We hebben een tool gemaakt waarmee je gemakkelijk banen kunt opslaan die je later wilt bekijken of waarop je wilt solliciteren. Deze banen worden opgeslagen in je profiel en in de mobiele app als je die gebruikt.

• Sla de baan op in de normale versie van de website (desktop of mobiel).

Je kunt banen opslaan zonder in te loggen op je account, maar we raden je nog steeds aan dit te doen om de banen in je account te bewaren.

Stap 1. Ga naar Jooble en zoek naar een baan.
Stap 2. Controleer de lijst met beschikbare banen.
Stap 3. Om een baan rechtstreeks vanuit de zoekresultaten op te slaan, klik je op het Hart-icoon in de rechterhoek van de vacaturekaart. Het Hart-icoon wordt rood om aan te geven dat de baan is toegevoegd aan je Favoriete banen.Klik nogmaals op het Hart om de baan uit je Favoriete banen te verwijderen.

De banen die je opslaat, worden opgeslagen in je Favorieten

Houd er rekening mee dat wanneer een baan wordt gedeactiveerd, deze verdwijnt uit je Favorieten.
  • Sla de baan op in de mobiele app.

Stap 1. Ga naar Jooble en zoek naar een baan.
Stap 2. Controleer de lijst met beschikbare banen.
Stap 3. Om een baan rechtstreeks vanuit de zoekresultaten op te slaan, klik je op het Ster-icoon in de rechterhoek van de vacaturekaart. Het Ster-icoon wordt blauw om aan te geven dat de baan is toegevoegd aan je Favoriete banen.

Klik nogmaals op de Ster om de baan uit je Favoriete banen te verwijderen. De banen die je opslaat, worden opgeslagen in je Favorieten.

Let op: wanneer een baan wordt gedeactiveerd, verdwijnt deze uit je Favorieten.

Als je nog vragen hebt, neem dan gerust contact met ons op.

Zoeken Opslaan Favorieten vacatures Banen Vacature Later