Om het e-mailadres of wachtwoord van je account te wijzigen, volg je de onderstaande stappen:

1. Klik op de knop "Profiel" op de hoofdpagina van de Jooble-website.
2. Ga naar de "Instellingen" sectie:

3. Bewerk alle benodigde gegevens.

• Klik op "Wijzig" om je e-mailadres te bewerken.
  • Klik op "Wachtwoord wijzigen" om je wachtwoord te bewerken:

4. Klik op de knop "Opslaan" om alle wijzigingen te bevestigen:

Informatie over hoe je je abonnementen kunt bewerken is te vinden in het artikel Hoe bewerk je een vacature-abonnement.

Bewerk Vervang Opties Profiel Overige informatie e-mail Wachtwoord