Ontdek nieuwe carrièremogelijkheden, verken bedrijven en begin je carrière met de Jooble Vacaturezoeker app.
Jooble Vacaturezoeker maakt het gemakkelijk en gratis om je droombaan te vinden en direct vanaf je telefoon te solliciteren.
Jooble verzamelt nieuwe vacatures in 67 landen om je de beste kansen te bieden, waar je ook bent.
Pas je voorkeuren aan op Jooble om kansen te ontdekken die perfect aansluiten bij je carrièredoelen:

• Vacaturezoeker - onze zoektool selecteert de juiste kansen voor jou in enkele seconden.
  • Vacaturefilters - Stel filters in om alleen relevante huidige vacatures te zoeken, of je nu geïnteresseerd bent in een stage, freelance, parttime of fulltime baan. Je kunt zoeken op bedrijf, functietitel, salaris, favoriete vacatures of geografische locatie;
  • Selecteer eenvoudig de landen waarin je geïnteresseerd bent;
  • Maak een profiel aan of log in via een link en voeg een cv toe om direct te solliciteren;
  • Pas je sollicitatie aan op basis van de vacature;
  • Abonneer je op vacatures waarin je geïnteresseerd bent, zelfs als er momenteel geen openstaande vacatures zijn, om op de hoogte te worden gesteld wanneer ze beschikbaar komen.

Taalinstelling mobiele app:

Bij het openen van de app voor de eerste keer, zie je een Welkomstscherm. Zodra je op de knop Laten we beginnen klikt, word je doorgestuurd naar het Selecteer het land scherm:

Voordat je het land selecteert, is de taal van beide schermen:

• hetzelfde als de taal van je mobiele telefoon
    of
  • Engels (als de Jooble-vertaling geen vertaalbestanden heeft voor deze taal).

Zodra je het land selecteert, zal de taal van de volgende schermen overeenkomen met de taal van het geselecteerde land.

Als het land meerdere talen heeft, wordt de standaard Jooble-website taal voor dit land gebruikt.

Meldingen over vacatures op de startpagina

Deze pagina biedt een lijst van vacatures die overeenkomen met je zoekopdrachten die zijn ingesteld tijdens het aanmeldingsproces of na het bewerken van bestaande meldingen.

Pushmeldingen
iOS-gebruikers en sommige Android-gebruikers moeten toestemming geven om pushmeldingen te ontvangen.

Bij het openen van het waarschuwingsvenster wordt u gevraagd om toestemming te geven voor het ontvangen van pushmeldingen:

Zodra u toestemming heeft gegeven, ontvangt u dagelijks meldingen om 9:05 uur lokale tijd in uw land.

Filters pagina

U kunt de Filters pagina gebruiken om de zoekresultaten te verbeteren.
Met behulp van deze pagina kunt u het volgende bewerken:

• afstand;
  • gewenste salariswaarden;
  • type dienstverband.

De knop kan worden weergegeven als de reguliere versie of de versie met de stip

:filtersbuttondot:

Instellingen pagina

U kunt toegang krijgen tot de Instellingen pagina via de Tab-balk onder aan uw scherm.
De instellingen pagina bevat informatie over Privacybeleid en Gebruiksvoorwaarden van de Jooble mobiele app.
Op deze pagina kunt u ook de Contact opnemen met onsLand wijzigen knoppen en de huidige app-versie.

Vereisten

Android - 5.1 en hoger
iPhone iOS - 11.0 of later
iPad - iPadOS - 11.0 of later
iPod touch -iOS 11.0 of later
Mac - macOS 11.0 of later en een Mac met Apple M1-chip of later.

Om de Jooble mobiele app te downloaden, ga je naar Google Play of AppStore en zoek naar Jooble Vacaturezoeker.

Bezoek ons Helpcentrum voor inzichtelijk carrièreadvies, praktische tips en strategieën om u te onderscheiden van de concurrentie.

Mobiele App Gratis Banen Zoeken Gemakkelijk Snel Job Filters Pushmelding