Volg deze stappen om een abonnement te maken en regelmatig meldingen te ontvangen van vacatures:

Abonnement via de "Profiel" knop

1. Meld je aan voor Jooble
  2. Klik op de knop "Profiel" op de hoofdpagina van de Jooble-website
  3. Ga naar het "Abonnementen" gedeelte:
  4. Maak één of meer abonnementen aan, afhankelijk van jouw behoeften.
    4.1 Voer het e-mailadres in waarop je het abonnement wilt ontvangen.

Klik op de knop "Configureer het abonnement":4.2 Vul de velden "Positie" en "Stad" in. Klik vervolgens op de knop "Abonneren":Voor meer informatie over hoe je een abonnement kunt maken, lees het artikel Regels en tips voor het instellen van een abonnement.

Abonnementen via de zoekpagina (voor niet-geregistreerde gebruikers)

1. Doe een Jooble-zoekopdracht
  2. Klik op "Ok" in het pop-upvenster (aan de rechterkant van de pagina): OF schakel de knop in voor "Ontvang nieuwe vacatures via e-mail" bovenaan de zoekresultatenpagina:
  3. Voer uw e-mailadres in om u te registreren en een abonnement in te stellen op Jooble:

Nieuwsbrief Mail Gmail E-mail Abonneren Brieven Komen Banen Ontvangen