Ik wil graag het e-mailadres en telefoonnummer wijzigen dat is gebruikt om het werkgeversaccount te registreren en reacties van geïnteresseerde kandidaten te ontvangen.

Om een contacttelefoonnummer, e-mailadres of uw naam te wijzigen, moet u op de knop met uw naam in de rechterbovenhoek van uw account klikken.
Klik op de "Instellingen" knop:Breng de noodzakelijke wijzigingen aan in de gegevens en klik op de knop "Wijzigingen opslaan".

Zodra u het contacte-mailadres heeft gewijzigd, moet u dit onmiddellijk bevestigen. De bevestigingsmail wordt automatisch verzonden. U moet op de link in de mail klikken die naar uw nieuwe e-mailadres wordt gestuurd.

Ik wil graag het bedrijfse-mailadres wijzigen dat wordt gebruikt voor de verificatie van mijn bedrijf.

Om het bedrijfse-mailadres van uw bedrijf te wijzigen, moet u contact opnemen met uw persoonlijke manager.
De contactgegevens van uw persoonlijke manager staan aan de rechterkant van uw account.

Als u geen persoonlijke manager heeft of als er problemen zijn bij het contact opnemen met hem/haar, neem dan contact met ons op via het portaal vanaf uw bedrijfse-mailadres. Geef in uw e-mail de reden voor uw verzoek aan en vermeld uw werkgevers-ID (dat beschikbaar is in uw account).

Wijzigen Vervangen Corrigeren Registratie