Het nauwkeurig bijhouden van contactinformatie in uw Jooble-werkgeversaccount is essentieel voor effectieve communicatie met potentiële kandidaten. Door uw contactgegevens up-to-date te houden, zorgt u ervoor dat kandidaten u gemakkelijk kunnen bereiken en dat u essentiële meldingen ontvangt.

Toegang tot gebruikersinstellingen:

• Log in op uw Jooble-werkgeversaccount.
  • Zoek het vervolgkeuzemenu rechtsboven op de pagina waar uw gebruikersnaam wordt weergegeven.
  • Klik op het vervolgkeuzemenu en selecteer "Instellingen" uit de opties.

Wijzigen van contactinformatie

In het gedeelte "Gebruikersinstellingen" vindt u een lijst met bewerkbare contactinformatievelden, waaronder:

• Naam: Werk uw naam bij indien nodig.
  • E-mail: Pas uw e-mailadres aan indien nodig.
  • Telefoonnummer: Werk uw telefoonnummer bij zodat kandidaten contact met u kunnen opnemen.
  • Rol: Controleer en pas uw rol aan indien nodig.

Maak de noodzakelijke wijzigingen in de contactinformatievelden.

Zodra u de gewenste informatie heeft bijgewerkt, klikt u op de knop "Wijzigingen opslaan" onderaan het gedeelte contactinformatie.

Het nauwkeurig en up-to-date houden van uw contactgegevens zorgt voor effectieve communicatie met kandidaten en draagt bij aan een succesvol wervingsproces. Vergeet niet om regelmatig uw contactinformatie te controleren en bij te werken indien nodig, om een naadloze communicatie met potentiële kandidaten te behouden.

Onderhoud van contactinformatie, Effectieve communicatie met kandidaten, Bijwerken van contactgegevens, Wijziging van gebruikersinstellingen, Optimalisatie van het wervingsproces