Directe vacatureplaatsing is beschikbaar voor de volgende landen: Argentinië, Bulgarije, Colombia, Kroatië, Tsjechië, Frankrijk, Griekenland, Hongarije, Indonesië, Italië, Kazachstan, Mexico, Nederland, Noorwegen, Peru, Polen, Roemenië, Servië, Slowakije, Spanje, Zweden, Thailand, Turkije, Oekraïne.

Als je een werkgever bent die op zoek is naar getalenteerde werkzoekenden en vacatures wilt plaatsen op ons platform, volg dan de onderstaande stappen om een werkgeversaccount aan te maken op Jooble:

1. Bezoek de Jooble-website en ga naar de hoofdpagina. Zoek en klik op de knop "Werkgever" op de hoofdpagina.
  2. Klik op de knop "Plaats een vacature". Dit brengt je naar het aanmeldingsformulier.
  3. Nu je op de pagina van het aanmeldingsformulier bent, is het tijd om je bedrijfsinformatie te verstrekken.

We raden je ten zeerste aan om bij het aanmelden als werkgever een zakelijk e-mailadres te gebruiken.

Een zakelijk e-mailadres ziet er meestal zo uit: jouwnaam@bedrijfsnaam.com.

Bijvoorbeeld, het zakelijke e-mailadres voor Jooble-medewerkers is xxx@jooble.com, waarbij jooble.com het zakelijke domein van de website is.

Een e-mailadres dat eindigt op @gmail.com, @outlook.com, @yahoo.com, enz., kan niet worden beschouwd als een zakelijk e-mailadres.

4. Bevestiging van je account.

Na het indienen van het aanmeldingsformulier ontvang je een bevestigingsmail op het opgegeven e-mailadres tijdens de registratie. Om je account te bevestigen, open je de bevestigingsmail en klik je op "Klik hier om je account te bevestigen".

Als je om welke reden dan ook niet op de knop kunt klikken, probeer er dan met de rechtermuisknop op te klikken, kopieer de link en plak deze rechtstreeks in de adresbalk van je browser.

5. Wacht tot je account is geverifieerd door ons moderatieteam.

Zodra je account is bevestigd, zal ons moderatieteam de gegevens van je bedrijf en de vacatures die je van plan bent te plaatsen op Jooble beoordelen en verifiëren. Dit is wat je moet weten:

Ons moderatieteam onderzoekt zorgvuldig de authenticiteit en betrouwbaarheid van je bedrijf en vacatures om frauduleuze of misleidende vacatures te voorkomen.

In bepaalde gevallen kunnen we aanvullende documenten van je vragen om de legitimiteit van je bedrijf te verifiëren. Deze documenten kunnen juridische documenten, vergunningen of andere relevante informatie omvatten.

Als de activiteiten van je bedrijf voldoen aan de beleidsregels van Jooble en je een zakelijk e-mailadres hebt gebruikt, wordt je account automatisch bevestigdna een grondige beoordeling.

Als het moderatieteam twijfels heeft over de authenticiteit van het bedrijf, behouden we ons het recht voor om het bedrijf niet te registreren of om aanvullende documenten ter verificatie te vragen.

Als je problemen ondervindt of vragen hebt tijdens het registratieproces, staat ons ondersteuningsteam klaar om te helpen. Neem contact met ons op via het Jooble-portaal en we helpen je graag verder.

Gefeliciteerd! Zodra je registratie als werkgever is voltooid, kun je vacatures plaatsen en een breed scala aan potentiële kandidaten bereiken via Jooble. We wensen je succes bij het vinden van de perfecte kandidaten voor je bedrijf!

Informatie over hoe je een vacature plaatst of promoot nadat je je hebt aangemeld als werkgever, vind je in de volgende artikelen:

Hoe plaats je een vacature op Jooble

Hoeveel kost het plaatsen van een vacature op Jooble?

Premium vacatureplaatsing. Servicekosten.

Jooble werkgever Vacatureplaatsing Werkgeversaccount aanmaken Zakelijk e-mailadres Moderatieteam beoordeling