Τροποποιήθηκε στις: 05 Aug, 2026
Σεβόμαστε την απόφασή σας να διαχειριστείτε τα εταιρικά σας δεδομένα. Πριν κλείσετε οριστικά το προφίλ σας, σας συνιστούμε ανεπιφύλακτα να εξετάσετε μια προσωρινή λύση που διατηρεί την πολύτιμη πρόοδό σας στην πλατφόρμα μας.
Αποκρύψτε τις αγγελίες σας αντί να τις διαγράψετε
Εάν διακόπτετε προσωρινά τη διαδικασία προσλήψεων, η απενεργοποίηση των αγγελιών σας είναι πιο επωφελής από τη διαγραφή ολόκληρου του λογαριασμού. Αυτό αφαιρεί εντελώς τις προσφορές εργασίας σας από τη δημόσια προβολή, ενώ διατηρεί όλες τις ιστορικές περιγραφές, τα πρότυπα και τα δεδομένα ρύθμισης. Εάν επιλέξετε να δραστηριοποιηθείτε ξανά στην αγορά εργασίας αργότερα, μπορείτε να τις ενεργοποιήσετε ξανά αμέσως με ένα μόνο κλικ.
Πώς να αποκρύψετε προσωρινά τις αγγελίες εργασίας σας
Για να αποκρύψετε τις ενεργές αγγελίες σας από τους υποψηφίους διατηρώντας παράλληλα τον λογαριασμό σας ανέπαφο, διαβάστε αναλυτικότερες οδηγίες εδώ: Πώς να απενεργοποιήσετε μια αγγελία εργασίας στο Jooble
Ή ακολουθήστε αυτά τα απλά βήματα:
- Συνδεθείτε στον Λογαριασμό Εργοδότη Jooble και μεταβείτε στην ενότητα διαχείρισης αγγελιών.
- Εντοπίστε την αγγελία εργασίας που θέλετε να αποκρύψετε από τα δημόσια αποτελέσματα αναζήτησης.
- Επιλέξτε την επιλογή "Απενεργοποίηση". Αυτή η ενέργεια αφαιρεί την αγγελία από τη δημόσια προβολή, ενώ αποθηκεύει με ασφάλεια όλα τα δεδομένα στον πίνακα ελέγχου σας για μελλοντική αναφορά.
Πώς να διαγράψετε οριστικά τον λογαριασμό σας στο Jooble
Εάν εξακολουθείτε να προτιμάτε να διαγράψετε εντελώς τον λογαριασμό σας, η ομάδα υποστήριξής μας είναι έτοιμη να σας βοηθήσει. Για να διασφαλιστεί η ασφάλεια και να αποτραπεί το μη εξουσιοδοτημένο κλείσιμο προφίλ, η διαδικασία διαγραφής πρέπει να γίνει χειροκίνητα.
Σημαντική Σημείωση: Η οριστική διαγραφή του λογαριασμού είναι μια μη αναστρέψιμη ενέργεια. Όλες οι ενεργές αγγελίες, τα προσχέδια, οι ιστορικές καταχωρίσεις, τα εταιρικά προφίλ και οι βάσεις δεδομένων των υποψηφίων θα διαγραφούν εντελώς από το Jooble και δεν μπορούν να επαναφερθούν αργότερα.
Βήματα για να ξεκινήσετε τη διαδικασία διαγραφής:
- Υποβάλετε ένα επίσημο αίτημα κλεισίματος επικοινωνώντας με τον προσωπικό σας διαχειριστή.
- Στο αίτημά σας, βεβαιωθείτε ότι παρέχετε την ακριβή διεύθυνση email που σχετίζεται με το προφίλ Εργοδότη σας. Αυτές οι πληροφορίες είναι κρίσιμες για τους διαχειριστές μας προκειμένου να επαληθεύσουν την ιδιοκτησία σας και να προχωρήσουν άμεσα στη διαγραφή.
Σημείωση: Λάβετε υπόψη ότι εάν ο λογαριασμός σας έχει ιστορικό οικονομικών συναλλαγών, ενδέχεται να μην είμαστε σε θέση να πραγματοποιήσουμε πλήρη διαγραφή λόγω λογιστικών και κανονιστικών απαιτήσεων. Σε τέτοιες περιπτώσεις, ο λογαριασμός σας θα απενεργοποιηθεί και θα διατηρήσουμε μόνο τα απαραίτητα αρχεία που σχετίζονται με την οικονομική δραστηριότητα.